11:31:21 - 06 مرداد 1403

معاونت فرهنگی و دانشجویی

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/10/23 - 11:32
رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی خبر داد:

اعطای وام کمک هزینه به بیش از 1100 نفر از دانشجویان علوم پزشکی آذربایجان غربی

رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در نیمسال اول تحصیلی 1402-1403 تعداد یک هزار و 107 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تسهیلات کمک هزینه تحصیلی به ارزش بیش از 3 میلیارد تومان دریافت کردند.

فریبا خلیل زاده در گفت و گو با خبرنگار مفدا با اشاره به برخی از اقدامات اداره رفاه دانشجویی در حوزه پرداخت تسهیلات دانشجویی اظهار داشت: در نیمسال تحصیلی اول سال 1402 به 521 نفر از دانشجویان وام ضروری پرداخت شد.

وی، افزود: در نیمسال اول تحصیلی 1402-1403 تعداد یک هزار و 107 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تسهیلات کمک هزینه تحصیلی به ارزش بیش از 3 میلیارد تومان دریافت کردند.

رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، با اشاره به افزایش 50 درصدی اعطای تسهیلات ازدواج دانشجویی، ابراز کرد: در نیمسال اول سال 1402 تسهیلات 250 میلیون ریالی ازدواج به 46 نفر از دانشجویان تعلق یافت که نسبت به سال گذشته از افزایش 50 درصدی برخوردار است.

خلیل زاده ادامه داد: در این نیمسال 26 نفر از دانشجویان متاهل شامل دریافت وام ودیعه مسکن به ارزش 70 میلیون تومان شدند که در اسفندماه سال جاری به حساب آن ها واریز می شود.

وی با اشاره به پرداخت وام عتبات عالیات اربعین به تعداد 8 نفر از دانشجویان در این نیمسال، اذعان کرد: ارائه تسهیلات کمک شهریه ویژه دانشجویان شهریه پرداز به تعداد 55 نفر و هر نفر 80 میلیون ریال انجام شده و برای دیگر متقاضیان پس از تکمیل مدارک ثبت نام و پرداخت می شود.

رئیس اداره رفاه و خدمات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با بیان اینکه در حال حاضر 123نفر از جاماندگان کمک هزینه تحصیلی پس از تکمیل مدارک، منتظر دریافت تسهیلات خود هستند، گفت: همچنین وام تولد فرزند، وام ویژه دستیاری و نیز وام بیمه تامین اجتماعی دانشجویان نیز در دست اقدام قرار دارد و به زودی نهایی می شود.

• گروه خبری : اخرین اخبار