یکی از اداره های معاونت فرهنگی و دانشجویی که تحت مدیریت امور دانشجویی وظیفه تامین غذا و فراهم نمودن تغذیه دانشجویان را بر عهده دارد ، اداره تغذیه می باشد که با هدف تامین غذا به نحو بسیار مطلوب بر اساس امکانات موجود و با حفظ بخشنامه های اجرایی با استفادهاز2 سلف سرویس نازلو و ستاد عمل می کند . کلیه دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه بعد ازثبت نام و اخذ برگه انتخاب واحد یک عدد کارت تغذیه کامپیوتری دریافت می کنند که بعد از ثبت نام در سیستم کامپیوتری قابل استفاده برای رزرو ژتون خواهد بود . کلیه مراحل از رزرو غذا تا دریافت آن بصورت کامپیوتری انجام می شود . این کارت به هریک از دانشجویان این امکان را خواهد داد تا با در نظر گرفتن شرایط زیر از یک تا چهار هفته برای ناهار و شام خود غذا رزرو کنند . تدارک غذا و نظارت بر موارد مربوط به آن جهت ایمنی و سلامت غذای تهیه شده از جمله کنترل و نظارت بر نوع مواد اولیه تهیه شده، کنترل موازین بهداشتی و ایمنی در حین آماده سازی و فرآوری مواد اولیه، کنترل روند طبخ بهداشتی غذا و توزیع آن در محل های توزیع غذا در یک زنجیره سلامت توسط کارشناسان و ناظران اداره تغذیه صورت می گیرد.
برنامه غذایی با توجه به فصول سال به صورت ماهانه با توجه به نیازهای تغذیه ای روزانه دانشجویان و اعتبارات تخصیصی تهیه می شود.
تمام تلاش مسئولان اداره تغذیه برای بهبود کیفیت غذا و نحوه ارائه خدمات تغذیه ای و افزایش تنوع غذایی در راستای فراهم نمودن هر چه بیشتر رضایتمندی دانشجویان عزیز می باشد.
وظایف اداره تغذیه
- تهیه و تنظیم قراردادهای پخت، توزیع و تأمین مواد اولیه غذایی - تحقیق و پژوهش در رابطه با تغذیه دانشجویی، رضایت از غذا، برنامه غذایی و نحوه پخت و ... - مطالعه، طراحی و ارزیابی برنامه غذائی دانشگاه و ایجاد تنوع در برنامه غذائی در راستای افزایش میزان رضایت مندی دانشجویان - تهیه امکانات و تجهیزات در جهت ارتقاء آشپزخانه و سلف های تغذیه - انجام بازدید های مستمر از سلف سرویسها و خوابگاههای دانشجویی و ارائه گزارش به مدیر امور دانشجویی
-همکاری و هماهنگی با دانشجویان در امور مربوط به تغذیه - توزیع غذا به سلف ها و خوابگاههای دانشگاه - نگهداری و بهسازی سیستم اتوماسیون تغذیه